Důležité info

Přesun stránek proběhl z : http://knizkyhezkycesky.blog.cz/

Archangels Storm - 37. kapitola

37
Dmitri se vypořádal s několika záležitostmi týkajících se Věže. Snažil se postarat o vše, co se dalo zvládnout na dálku – včetně situace, která obnášela vyslání zkušeného anděla za hranice státu, kde měl jednat s jiným andělem, který se pokoušel okrádat Věž.
Jakmile se o vše postaral, kontaktoval Illia. „Něco dalšího, co si vyžaduje mou pozornost?“

„Ne, nic dalšího tu není a Aodhan by měl mít dostatek času na to, aby se tu usadil.“
„Dobře.“ Dmitri si uvědomoval, že zmíněný anděl se nebude cítit ve své kůži, ale přesto si byl jistý, že jeho pozici ve Věži dokáže zastat – alespoň do jisté míry. Aodhan s Illiem byli oba dva o hodně mladší než on, a tudíž měli méně zkušeností, ale dohromady tvořili velmi nebezpečnou dvojku. „Víš, jak mě v případě potřeby kontaktovat.“
„Dmitri.“ Zlaté oči, orámované černými řasami s modrými špičkami, se střetly s těmi jeho. „Postarej se o Honor. Slibuju, že v tvý nepřítomnosti nenechám Věž padnout popelem – nevim proč všichni dělaj kvůli tomu malými plamínku takovej humbuk.“
Dmitri věděl, že se ho modře okřídlený anděl pokoušel rozveselit. „Tím jsi mě určitě uklidnil. Pro jistotu zavolám hasičskej sbor a řeknu jim, aby tě nespouštěli z očí.“ A s těmito slovy ukončil spojení, z jehož druhého konce se nesl Illiův pobavený smích. Pak se ohlédl přes rameno, aby zkontroloval Honor – tak, jak to dnes udělal už snad tisíckrát. Přestěhoval si pracovní stůl do její ložnice, a proto se nikdy neocitl z dohledu na více, než pár minut. Nechtěl, aby se vzbudila a zjistila, že je sama. Mohla by na toxin, který ji koloval v krvi, nepředvídatelně zareagovat a zpanikařit.
„Budeš tady, až se vzbudím?“
„Vždycky.“

Až v momentě, kdy si byl jistý, že byla v pořádku, že byl její dech zcela pravidelný, se přinutil vrátit se zpět k práci. Vítr za okny si pohrával s větvemi stromů, které se otíraly o okno místnosti. Ještě dva dny, než ji bude moci probudit. Ještě dva dny.

14 komentářů:

  1. Díky.
    Tvůj překlad mi vždy zpříjemní den :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuju za překlad

    OdpovědětVymazat
  3. Srdečná vďaka za ďalšiu kapitolu... :-) ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky moc za další kapitolu, skvělé jako vždy !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za další dvě přeložené kapitoly, moc se těším na pokračování. Skvělá práce. Renca :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Perfektní ! ! ! Moc a moc děkuji za překlad dalších kapitolek ! ! ! Jsi velké zlatíčko ! ! !

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekne ďakujem za ďalšie kapitolky

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Nelo. Opět Ti z celého srdce děkuji za další kapitoly a překlad na víc. Jsem moc ráda, že Tě naše komentáře těší. Zasloužíš si je. Tvoje překlady jsou perfektní a člověka potěší na duši. Vždycky se moc těším na další kapitoly. Ještě jednou Ti moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
  9. Zo srdca ďakujem za ďalšiu kapitolku :)

    OdpovědětVymazat