Důležité info

Přesun stránek proběhl z : http://knizkyhezkycesky.blog.cz/

Archangel's Kiss - 2/2 23. kapitola

čtvrtek, 2. leden 2014

Konec představení.
Následovalo ještě další prudké klesání, které bylo natolik strmé, že se Eleně zastavil dech. Natáhla před sebe ruku, jakoby ho chtěla chytit a srdce jí v tu chvíli bušilo jako o závod. V momentě, kdy ho od tvrdého zemského povrchu dělil necelý metr, Raphael zpomalil a Elenu zasáhl poryv větru, které jeho přistání způsobilo.

Ještě dříve, než ho ucítila, věděla, že ji zasypal dalším andělským prachem. Každá odhalená část jejího těla hořela vzrušením... včetně celé klenby křídel, která roztáhla do jejich plné šíře, jakoby se připravovala k letu. Zatím ale byla příliš nezkušená, aby mohla vzlétnou z místa, tak jako to dělal Raphael.


Doufám, že všechen ten prach není jen škádlení, protože jestli jo, mohla bych začít vraždit.
Už v tuto chvíli cítila jeho erotický dopad i pulsování čiré touhy mezi stehny. Když jí Raphael odpovídal, ucítila, jak se přes ní převalila vlna mořské vůně. Tvé svaly se po koupeli s masáží budou cítit daleko lépe.

To bylo vše, co její mysl potřebovala, aby zahájila útok plný obrazů z jejich poslední společné koupele - Raphaelovy prsty, které do ní vnikaly, jeho nádherné tělo, které bylo pro její zkoumavé prsty zcela nahé, jeho tvrdé a dožadující se vzrušení.
Elena se roztřeseně nadechla a její ňadra se dotkla vlhké látky jeho košile, i z tohoto letmého dotyku jí začaly toužebně bolet bradavky. Všechno se zdálo být příliš citlivé, příliš toužebné.
Myslim, že je načase zamířit domů.

Svým slovům přidala syrově sexuální, toužebný podtón, který ještě více přidal na nádherné citlivosti její pokožky.
Místo odpovědi Raphael přistál přímo za ní a objal ji ocelově silnými pažemi. Pak ji k sobě otočil čelem. Elena hladověla po jeho chuti, pevně se ho chytila kolem krku, zatáhla křídla a připravila se na zpáteční let.
Vzlétli skrze pozůstatky andělského prachu, jehož jednotlivá zrnka jí ještě více rozžhavila. Elena si už nebyla jistá, zda svou touhu vůbec může přežít. Zaúpěla a přitiskla rty k nesmlouvavému úhlu Raphaelovy čelisti a zatímco je odnášel směrem k jejich domovu, olizovala jeho pokožku, sála ji a ochutnávala. Na břiše ucítila, že byl tvrdý, bylo to nádherně svůdné. Chtěla jeho tvrdý žár sevřít do dlaně, ale pro tuto chvíli jí musely stačit kousavé polibky, které mu kladla podél čelisti.

Raphael ji nezastavil, ale celé jeho tělo bylo stále více napjaté. Ve chvíli, kdy přistáli na balkóně před jejich ložnicí, jeho svaly téměř elektrizovaly napětím. Elena slyšela, jak otevřel posuvné dveře a poté, co vstoupili, je opět zavřel.

A pak nad sebou archanděl ztratil veškerou kontrolu.

Jedním rozhodným pohybem, který nenechával absolutně žádný prostor pro dohadování, si ji otočil a strhl z ní svou košili, jakoby nebyla ničím víc, než jen mlžným závojem.
O zlomek myšlenky dříve, než jí zezadu dlaněmi sevřel ňadra, jí zanořil zuby do citlivé části krku. Z hrdla se jí vydral krátký a ostrý výkřik rozkoše. Ruce, které tak majetnicky obtáčely její tělo a svíraly její ňadra, jí stiskly pevněji a vyslaly tak další žhnoucí šíp přímo mezi její stehna, tělo už měla toužebně vlhké.

Raphael uvolnil sevření zubů na jejím krku a vsál znaménko, které jí tam udělal. Jeho tělo bylo jako žhavá pec, která jí spalovala skrz naskrz. Když se pohnula, aby se mohla otočit, položil jí jednu ruku na podbřišek a bez jakékoli námahy jí udržel na místě. Druhou rukou stále pokračoval v trýznění citlivé pokožky jejích ňader, která byla vzrušená do téměř bolestivé touhy.
Tvoje rty,“ zašeptala zastřeným hlasem. „Potřebuju tvoje rty.“
Ještě ne.

Elena se při neoblomnosti jeho vyjádření a z temně sexuálního tónu jeho hlasu zachvěla. Raphael nebyl jen zcela mimo kontrolu, ale také neměl v plánu jí žádnou přenechat. Mohla s ním kvůli tomu bojovat, ale od okamžiku, kdy se probrala z kóma po něm neskutečně toužila. Archanděl si jí mohl vzít jakýmkoli a všemi způsoby, kterými chtěl.

Elena zvedla ruce, chtěla mu je omotat kolem krku, ale v tu chvíli jí už Raphael postrkoval směrem k posteli. Elena se nechala postrčit a najednou se ocitla na kolenou na přikrývce. Raphael jí přitiskl ruku na spodní část zad. Elena pochopila, co chtěl a klekla si na všechny čtyři.
Byla to naprosto submisivní pozice. Nicméně Elena se cítila cokoli, jen ne submisivně. Jednou rukou si odhodila vlasy na stranu a ohlédla se přes rameno. Chtěla ho škádlit způsobem, jakým jen mohla muže v posteli žena škádlit. „Oh, pane Bože.“
Archanděl zářil. Eleně se vnitřnostmi rozlil niterně zakořeněný strach, zrozený ze stovky let se vytvářejících instinktů.
Cítím tvůj strach, Eleno.

Elena vydechla a pak se roztřeseně zhluboka nadechla. „Aspoň to budeme mít trochu okořeněný.“
Raphael pomalu mrkl, jeho pohled přilákala křivka jejích zad. S nedbalou elegancí, která jí sebrala dech, rozvinul křídla, pak přivřel oči a jednou rukou jí pohladil po zadku. Roztáhni nohy.

Elena neposlechla.
Raphaelův pohled byl divošský a divoce modrý.
Usmála se na něho, aby mu dala najevo, že ho jen škádlila a o kousek posunula nohy od sebe. Místo odpovědi ji jedním prstem přejel po švu kalhot a pohladil tak nejžhavější, nejtoužebnější část jejího těla.
Raphaeli!“
Ty sis chtěla hrát.

Jeho hlas zněl stále temně a stále byl plný sexuálního odhodlání... ale byly v něm i stopy smyslného pobavení. Elena se při tom intimním pohlazení zachvěla a pomalu vydechla. „Jo, to sem chtěla.“ Chtěla se rychle přetočit na záda, ale on z jejích zatnutých svalů vyčetl její záměr rychleji, než to stihla udělat. Jednou rukou ji chytil za bok a přidržel si ji na místě.
To není fér,“ zamumlala a spustila hlavu dolů. „Já nejsem tak silná jako ty.“
A kdo řekl cokoli o tom, že to bude fér?

Elena se zasmála a cítila se, jakoby se jí vytahovala kůže, aby se pod ní vešla veškerá ta sexuální energie, která v ní pulzovala. „Máš v plánu mi někdy v blízký době sundat kalhoty? Hořim tady.“
Následovalo další smyslné pohlazení. „Dokonce i přes oblečení cítím, jak si vlhká.“ Jeho hlas byl tišší a tím ještě více smyslný. Zatlačil na šev jejích kalhot. „Tady tě ochutnám.“
Z toho jasného záměru, který jeho slova vyjadřovala se Elena začala červenat.
Ty se červenáš?“ Zatáhl za pas jejích kalhot a najednou byla veškerá látka kalhot pryč. Elena zůstala odhalená jeho žhavému pohledu. „Červenáš se celá.“ Raphael objel prstem vlnitý okraj jejích kalhotek. „Růžové,“ zamumlal, „s modrou krajkou. Tvé oblíbené.“

Elena měla pocit, že musela být rudá jako rak. „Neměla jsem tušení, že věnuješ tolik pozornosti tomu, co nosim.“
Určité kousky tvého šatníku mně dokážou zaujmout.“ V jeho hlase se opět objevilo smyslné pobavení a prstem znovu kopíroval krajku, která vedla přes zadek a okolo stehen. „Sálá z tebe takový žár. Teď už se určitě nestydíš, že?“

Elena nemohla promluvit, byla příliš soustředěná na dech beroucí svalnatou sílu jeho těla a na způsob, jakým se jí dotýkal – jako kdyby měl všechen čas světa, jako kdyby nebyl vůbec netrpělivý. „Raphaeli.“

Líbí se mi, jak zní mé jméno z tvých úst.“ Chytil ji za stehno a posunul jí nohu ještě více do strany. Tentokrát Elena neprotestovala, dokonce i při jejich škádlivé hře ho chtěla nalákat, aby byl rychlejší. Když jí přitiskl dlaň mezi stehna, vše, na co se zmohla bylo několikrát zalapat po dechu. Raphael se jí začal dotýkat přes vlhkou látku jejích kalhotek, jako kdyby už na sobě žádné neměla a přikrývky před jejíma očima byly najednou rozmazané. „Pospěš si.“ Zašeptala.
Raphael ji ale slyšel. Ne.

Elena pro něho zvlhla ještě více a ucítila kapku, která jí začala stékat ke stehnu. Instinktivně chtěla dát nohy k sobě, ale Raphael jí zastavil kolenem, které zvedl na postel a zatlačil proti její noze. Když na postel přemístil celou svou váhu, ucítila, jak se prohnula. Zaujal stejnou pozici, v jaké byla ona – kromě toho, že měl jednu nohu stále mezi těmi jejími. Levou rukou se opřel o postel, vedle její ruky a pravou ruku vsunul pod ní, aby se mohl dotýkat jejích ňader. Její křídla zůstala uvězněná mezi jejich těly.

Elena čekala, že to bude bolet, ale její křídla se zatáhla do ladných linií, jako kdyby uvědomění toho, že bude následovat tělesná rozkoš, bylo vtištěno do každého jejich svalu. A ty pocity... každé pírko, každé jednotlivé vlákno bylo vyladěno na mocný mužský žár Raphaelova těla. „Tohle je příliš,“ řekla a snažila se, odtáhnout se pryč.

Raphael ji ale držel na místě. „Na to si zvykneš.“
Frustrovaná a toužebně hladová se začala třít o jeho tvrdé vzrušení.
Ovládej se, lovkyně.
Raphael jí štípl do bradavky a tím v ní vznítil nekontrolovatelný žár.
Elena vykřikla a přitiskla se k němu ještě víc. Když ani to nezabralo, následovala svůj instinkt a obličejem si lehla do přikrývek. Tentokrát se stačila přetočit na záda dříve, než ji mohl zastavit. Nohy měla sice nešikovně zamotané s těmi jeho, ale vzhlédla a podívala se na nesmrtelného, kterému z očí sršela velmi lidská majetnickost.
To stačilo,“ zašeptala.
Raphael se přemístil, aby si z pod něho mohla uvolnit nohy, ale zavrtěl hlavou.

Ještě ne.“

14 komentářů:

  1. Děkuji moc za překlad nemůžu se dočkat dalšího, ještě jednou děkuji Evik

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za překlad :) -Peťa

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem za preklad! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ďakujem za preklad :).Želám všetko dobré v novom roku,a samozrejme sa teším na pokračovanie. Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem za preklad! :-) ....Ana

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za překlad. Katka

    OdpovědětVymazat
  7. wau, děkuji, tak už na to hupsnou.

    OdpovědětVymazat
  8. děkuji za překlad

    OdpovědětVymazat
  9. Ďalujem za pokračovanie! :-D Lea

    OdpovědětVymazat
  10. Ďakujem za preklad

    OdpovědětVymazat
  11. Ďakujem! :-) Bude dnes pokračovanie? ...Susan

    OdpovědětVymazat
  12. :-) Ďakujem za preklad kapitoly! :-)

    OdpovědětVymazat