Důležité info

Přesun stránek proběhl z : http://knizkyhezkycesky.blog.cz/

Archangels blade - 2/2 24. kaitola

Aniž by odtáhla ruku z jeho klína, odepnula Honor svůj i Dmitriho bezpečnostní pás a pak se k němu naklonila, aby ho mohla něžně kousnout do ušního lalůčku. Když se zachvěl, věděla, že narazila na další erotogenní zónu.
„Nepředpokládam, že by šlo zatmavit i to přední sklo?“
Místo odpovědi, se natáhl a stiskl další tlačítko na palubní desce. O vteřinu později bylo zatmavené i čelní sklo.

„Je tohle vůbec legální?“ Znovu ho kousla do ucha a vsunula mu volnou ruku pod rozepnutý límeček košile. Prsty mu přejela po prohlubni nad klíční kostí a ucítila, jak zatnul svaly.
„Pořád počítam tvoje přestupky a to číslo se zvyšuje.“ Zazněla jeho temná, nebezpečná slova. Honor stiskla stehna k sobě a hlavou jí proběhly představy těch nejerotičtějších trestů. Dmitri rozhodně nebude zvladatelným milencem – stejně jako její milenec bez tváře, kterého vídala ve snech. Bude dominantní, bude vyžadovat kontrolu a bude se jí chtít zmocnit po svém.
„Ty,“ zašeptala a začala mu oběma rukama rozepínat pásek, „jsi ten nejatraktivnější muž, jakýho jsem kdy potkala.“ Jen tím že dýchal, v ní vyvolával ty nejnemravnější představy. Po té, co si úspěšně odstranila z cesty jeho pásek, mu rozepnula knoflík od kalhot a vzápětí i zip. Pak vklouzla dlaní dovnitř a sevřela jí kolem žhavého, tvrdého údu, pokrytého sametově jemnou kůží.
Dmitri zaklonil hlavu do opěrky sedačky. Jednou rukou stále svíral volant a tu druhou jí položil na záda a sevřel do pěsti její tričko. Vystavená linie jeho krku pro ni byla neodolatelným lákadlem. Stále ho dráždila pevnými pohyby ruky, ze kterých se mu šlachy na hrdle zbarvily pod vřelým tónem jeho smyslné kůže do bíla. Neodolala a začala si prolíbávat cestičku po straně jeho hrdla… a pak ho kousla.
Pěst, ve které svíral její top, v mžiku povolila a Honor na zádech ucítila celou jeho dlaň. Ale vzápětí už opět svíral látku jejího trička. O moment později už se líbali a tentokrát to nebyly žádné váhavé a zkoumavé polibky. Tohle byl divoký tanec jazyků a zubů a hříšné vlhkosti. Dmitri jí líbal jako muž, kterému běžel hlavou tvrdý, upocený, nemravný sex a nezajímalo ho, jestli si toho ona byla vědoma.
Když se od něho odtáhla, lapala po dechu. Pevně ho sevřela do pěsti a rychle pumpovala. Jednou. Dvakrát. Zajiskřilo se mu v očích. „Kdybych nevěděl, že to neni možný, tak bych si myslel, že si brala lekce toho, jak mě co nejlíp potěšit.“
„Za tenhle komentář bych měla teď hned přestat, ale dostal ses mi pod kůži, Dmitri.“ Nedala svému strachu šanci, aby se vynořil a sklonila se, aby ho mohla vzít do úst.
„Do hajzlu!“ Sevřel její top pevněji, ale nepokusil se dotknout její hlavy a nějak ji směrovat. Skoro jakoby věděl, po jak tenké linii se zrovna pohybovala.
Dmitri zakusil naprosto každou sexuální rozkoš, která se mu nabídla. Bral si těla císařoven i královen, vstával z postelí, ve kterých byla více, než jen jedno osoba a dostalo se mu rozkoše od těch nejzkušenějších kurtizán a nejzhýralejších nesmrtelných. Po kratičký okamžik existence mu jeho mravní zkaženost dovolila zapomenout.
Ale pak se z toho všeho stala jen hra. Zkoušel, jak daleko mohl zajít, kolik toho mohl zakusit, aniž by u toho sám sebe zničil. Nicméně po dobu posledních sta let, už ho nedokázalo uspokojit ani veškeré erotično – stále hrál své hry, ale s chladnou kalkulací a jen nepatrnou zapáleností. A přesto, v tomto okamžiku nedokázal uvěřit, že ho někdy sžírala otrávenost věčnosti. Dalo mu spousty práce se ovládnout, nechytit Honor za vlasy a neukázat jí, co přesně se mu líbilo.
Nechat ruce tam, kde byly, pro něho bylo tím nejtěžším procvičováním sebekontroly. Neodvážil se, podívat se dolů a sledovat její úžasná ústa, která na něm pracovala s okázalou sebedůvěrou. Vzápětí Honor zasténala a jeho tělo se prohnulo v zádech. Jeho ptákem i tělem zmítala brutální vlna rozkoše.
V momentě, kdy se rozpadl na tisíce kousků, ho Honor ze zajetí svých úst nepropustila a místo toho se smyslnou otevřeností olízala všechno, co jí dal. Dmitri se zamyslel nad tím, kým by mohla být v momentě, kdy se plně zotaví, kdy už nebude mít žádné psychické šrámy. Žádné hluboké jizvy, ale jen drobné pozůstatky dřívějších hrůz. Když ho s posledním sáním propustila, jeho dýchání bylo stále ještě přerývané. Zapřela se mu dlaněmi o stehna a zpříma se na něho zadívala. Její tváře byly zčervenalé, její vášnivý pohled měl hluboce zelenou barvu a její rty byly lehce opuchlé. Pustil ze sevření její top, aby si mohl zapnout kalhoty a sledoval ji, jak ho u toho pozorovala. V momentě, kdy si zapnul pásek, si Honor přesedla přes konzoli mezi sedačkami, schoulila se mu v klíně a položila mu hlavu na rameno. Pak mu na jemném materiálu jeho košile začala prsty vykreslovat nahodilé obrazce.
Dmitri ji jednou rukou chytil v pase a druhou jí položil na stehno. „Naposledy, když jsem takhle dováděl v autě, ještě žádný auta nebyly.“ Tenkrát se to všechno odehrálo v povoze, naloženém zeleninou. Nějak se mu podařilo přesvědčit svou pohoršenou novomanželku k tomu, aby tam vlezli. Pak jí povalil a velmi důkladně uspokojil.
Ale jeho nejoblíbenější vzpomínka byla na Ingrede, když se jednoho slunečného dne u podobného povozu zastavila a z jejího hnědého pohledu vyzařovala výzva, kterou nikdy dříve sama neiniciovala. Ne tenkrát, ale daleko později, když už spolu byli několik let a Misha už chodil, mu jeho žena někdy šeptala do ucha ta nejhříšnější slůvka pozvání.
Stejně jako právě v tomto okamžiku mu jiná žena vsála ušní lalůček a zašeptala, „chci na sobě tam dole cítit tvoje rty, Dmitri,“ její hlas byl zastřený a měl na něho stejný účinek jako její doteky. „Snila jsem o tom a vzbudila jsem se s přikrývkou zamotanou kolem nohou a s rukou mezi stehnama.“
Dmitri posunul ruku na jejím stehně výš, až jí ji nakonec vsunul mezi nohy. Zachvěla se, ale nevzdorovala. Místo toho měla svou osobitou reakci – sklouzla mu rukou kolem ramen, do té druhé uchopila jeho tvář a přitáhla si ho k sobě blíž.
Polibek, který následoval, byl pomalý a svůdný jako tekutá smyslnost. Pak Dmitri přitlačil dlaní na šev jejích džínů v místě jejího klitorisu. Jen tohle. Nic dalšího. Jen jednoduché, ale neúprosné přitlačení, ze kterého se jí zrychlil dech a její tělo se mu svými pohyby pokoušelo vyjít vstříc. „Chceš, abych tě tam začal třít, Honor?“ zeptal se a uvolnil tlak své dlaně. „Buď poslušná holka a řekni si o to.“
Kousla ho do spodního rtu. Pořádně. Dmitri se pousmál a začal jí třít dlaní – byly to nepatrné, drobné pohyby nahoru a dolů, které ji přinutily se svíjet. Vzápětí celý vnitřek auta prosytila její žhavá vůně. Dmitri byl na vůně velmi citlivý a tu její zachytával už spousty dní. Ke všemu si byl celkem jistý, že naprosto pokaždé, když cítil její vzrušení, byl jeho pták tvrdý jako skála.
„Dmitri.“ Její stisk na jeho rameni zesílil a její tělo se napjalo. V ten moment mohl téměř vidět vodopád rozkoše, který se šířil celým jejím tělem a rozhodl se, že jí tak musí vidět znovu - velmi brzy bude ležet nahá v jeho posteli. Když se v jeho náruči opět uvolnila, zapřel si loket o opěrku dveří a nechal ji, aby se rozvalila přes obě přední sedačky. Jednu dlouhou nohu měla pokrčenou a zapřenou o sedadlo spolujezdce a tu druhou si položila na zem. Bujné křivky jejího poprsí se zvedaly a klesaly v rytmu, který udával její přerývaný dech a byla to ta nejsvůdnější podívaná, jakou kdy viděl.
Dmitri si všiml, že její pohled byl stále omámený rozkoší. Rozložil jí dlaň na břiše a byl potěšený, že sebou při jeho dotyku neškubla. Necítil z ní naprosto žádný strach, a proto se rozhodl zvolna sklouznout rukou výš a sevřít do dlaně její ňadro. Po celou dobu se jí zpříma díval do očí, aby věděla, že to byl on a nikdo jiný. Zrychlil se jí dech a pevně ho chytila za bok. „Rád naléháš, co, Dmitri?“
„Kdybych to nezkoušel,“ zapředl, a zatímco jí rukou hladil ňadro, se sklonil blíž, aby jí mohl políbit, „tak jak bych tě kdy dostal do bodu, kdy mi dovolíš tě svázat a použít na tebe bičík?“ 

18 komentářů:

  1. Perfektní ! ! ! Děkuji mnohokrát za překlad další kapitoly ! ! !

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem za preklad :) NeliQ

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za překlad celé kapitoly ! Jsi skvělá a já tuhle serii prostě žeru ! Draza

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé, díky moc za druhou část kapitoly.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za překlad !

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za překlad. Katka

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za překlad :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ďakujem za preklad.Lenka :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ďakujem za ďalšiu kapitolku :)

    OdpovědětVymazat
  10. Srdečná vďaka za preklad!!! :-)

    OdpovědětVymazat