Důležité info

Přesun stránek proběhl z : http://knizkyhezkycesky.blog.cz/

ZZK - 12. kapitola

Kapitola Dvanáctá
(aneb: Výuka Nepřemožitelné Allikočky)

Manini byla skvělá restaurace na schůzku a to byl důvod, proč jsem ji vybrala. Bylo to tu decentně osvětlené, romanticky působící a tiché. Jedinou stinnou stránkou byla skutečnost, že tu měli vynikající chléb, který byl potřený česnekovým máslem. A to byla stinná stránka z toho důvodu, že vzhledem k tomu, že jsem se později chystala líbat se Shadem, jsem musela najít odhodlání k tomu, abych ho nejedla.
Připomněla jsem si, že jsem měla výborné sebeovládání.
Tohle zvládnu. A taky zvládnu přežít Brianovo oh-tak-nudné plkání. A to vše jen díky svému skvělému sebeovládání.
„Představ si, že jsem se nedávno zaregistroval na seznamce,“ prozradil mi, zatímco ukusoval ten výtečný chléb, který jsem tak toužebně okukovala. A dokonce mi ani nepřekáželo, že se ho dotýkaly jeho rybí pysky.
„Vážně?“ zeptala jsem se zdvořile. Decentně jsem uchopila za stonek svou skleničku s vínem a upíjela. Ve skutečnosti, bych s ní nejradši mrštila o desku stolu a její ostré střepy použila na své zápěstí. Místo toho jsem si ale na tvář přilepila milý úsměv a snažila se skrýt své sebevražedné myšlenky. „A jak to jde?“
„Oh, vypadá to dobře,“ odpověděl Brian. „Zatím mi ještě žádná žena neodepsala, ale několika už jsem napsal. Myslím, že.…až budeš zase připravená začít s někým chodit, tak bych ti to doporučil.“
Usmál se na mě a já musela uznat, že byl skutečně milý. V ten moment jsem se cítila zahanbeně, že jsem si chtěla podřezat žíly. „Nevim, kdy na něco takovýho budu připravená, ale děkuju za typ,“ pronesla jsem. Pak jsem si chtěla překřížit nohy a v tom momentě jsem pocítila překvapivě šokující pocit, následovaný záplavou intenzivní rozkoše, vyvolanou vejcem, které začalo uvnitř SB vibrovat.
Do hajzlu.
Okamžitě jsem zpozorněla, a přestože ty vibrace působily tak zatraceně dobře, jsem se snažila chovat přirozeně a nonšalantně. Rozhlížela jsem se a hledala Shadea. Nakonec jsem ho objevila. Halil ho stín, ale seděl jen pár stolů od nás. Díval se přímo na mě a jeho modře modrý pohled byl velice pronikavý. Chvíli sledoval, jak jsem se svíjela v židli a pak vypnul dálkové ovládání. Poznala jsem to okamžitě, protože veškeré vibrace ustaly. Mé děložní svalstvo se uvolnilo a sestoupilo zpět z mého podbřišku tam, kam patřilo.
Shade se na mě andělsky usmál. Zhluboka jsem se nadechla a otočila se zpět k Brianovi, který se na mě zmateně díval. „Jsi v pořádku?“ zeptal se s obavami.
Usmála jsem se na něho. „Ano, jsem, jen mě chytila křeč do nohy.“ A tou křečí jsem myslela obrovské otřesy v děloze.
Pokračovali jsme dál v konverzaci, která byla Brianovou představou zajímavého rozhovoru. Zrovna na mě chrlil důvody, proč náš roční rozpočet v práci minulý měsíc neseděl, když Shade opět stiskl ovladač.
Vzhledem k tomu, že se má nervová zakončení stále ještě nevzpamatovala z prvního kola, jsem málem proletěla střechou restaurace.
Roztřeseně jsem se nadechla a snažila se ovládat. Chytila jsem se okraje stolu tak pevně, že mi z toho zbělaly klouby na prstech. Všechny ty vibrace mě tentokrát už téměř dostaly až na vrchol, a zatímco jsem se snažila na oko působit normálně, jsem balancovala mezi nenávistí a láskou k Shadeovi. Tohle byla vskutku trýznivá bolest a rozkoš zároveň. A bylo to ohromně vzrušující, protože všichni kolem mě pokračovali se svou konverzací a večeřemi jakoby se nic nedělo. Neměli ponětí o tom, že jsem byla na pokraji orgasmu. Shade vypnul ovladač a já pustila stůl ze smrtícího sevření.
Oh, pane Bože.
Pomalu jsem vydechla a po očku se podívala na Shadea. Oslnivě se na mě usmíval, syčák jeden. Jako kdyby mi četl myšlenky, okamžitě ovladač zase aktivoval a já opět sáhla po hraně stolu. Má děloha na mě křičela, že při příštím stažení mě zasáhne orgasmus. Brian dál pokračoval ve své monotónní přednášce o rozpočtu, zatímco já jsem naproti němu téměř sténala. A v tom přišel náš číšník, abychom si objednali večeři. Očekávala jsem, že za téhle situace Shade ustoupí a ovladač vypne, ale on to neudělal.
Místo toho, ve chvíli, kdy jsem byla připravená ze sebe vyhrknout svou objednávku, ještě zvýšil rychlost. Vykřikla jsem a číšník s Brianem se na mě oba starostlivě zadívali.
„Opravdu jsi v pořádku?“ zeptal se mě znovu Brian. Nedokázala jsem promluvit, a tak jsem jen přikývla. Zhluboka jsem se nadechla a znovu se připravila promluvit. „V pořádku. Dám. Si. Těstoviny Alfredo.“ Mluvila jsem přerušovaně a strojeně, ale prostě se to nedalo jinak. Vlastně měli štěstí, že jsem tu nezačala křičet.
Do hajzlu. Udělám se a oni se na mě u toho budou oba dívat.
Když si číšník zapisoval Brianovu objednávku, chytila jsem se okraje stolu ještě pevněji. „Budu. Hned. Zpátky,“ podařilo se mi vysoukat.
Vyhoupla jsem se od stolu a téměř sprintovala na dámské záchody. To zatracené vejce vibrovalo celou dobu, co mi trvalo se tam dostat a svou práci, kterou bylo dovést mě k šílenství, odvádělo opravdu dobře. Když jsem za sebou zavírala dveře, někdo je zase otevřel.
Stál v nich Shade a na prstě se mu kýval ten ďábelský ovladač. Vypnul ho a ty mučivé/úchvatné vibrace rázem ustaly. Zamknul za sebou dveře a odhodil ovladač na zem. Pak si přede mě klekl na kolena a vykasal mi sukni. Přitiskl mi tvář na vnitřní stranu stehna a já mu zajela prsty do vlasů.
„Jsi ďábelskej,“ pronesla jsem zadýchaně, protože mi zrovna jazykem obkroužil klitoris. Pak ze mě vyndal kovový vibrátor a odložil ho na zem vedle ovladače.
„Chtěl jsem cítit, jak se uděláš, ne tě u toho sledovat z dálky,“ řekl a přitiskl mě ke zdi. Následovalo známé trhání fólie a pak už do mě Shade vnikal. Byl dlouhý a mohutný a já ho byla plná.
Do. Prkenný. Vohrady.
Díky vejci jsem pro něho byla připravená a žádná další předehra už nebyla zapotřebí.
Kurňa, mam sex na veřejnejch záchodcích.
Sice to byly velice čisté a nóbl veřejné záchody, ale stejně.
„Víš, jak moc jsi rajcovní?“ zamumlal mi Shade do ucha hned po té, co mi ho lehce skousl.
Přitiskl se ke mně a svým svalnatým hrudníkem mě přitlačil ke zdi. Zmocnily se mě úžasně smyslné pocity. Pak mi dlaněmi sjel až na zadek a přitáhl si mé boky blíž k sobě. Díky práci, kterou předtím odvedl vibrátor, jsem se udělala během necelých dvou minut. V momentě, kdy jsem se o Shadea bezvládně opřela, jsem cítila, jak se celé jeho tělo napjalo a vzápětí zase uvolnilo. Pozorovala jsem ho. „Uděláš se se všema svejma klientkama?“
Ta otázka ze mě vylétla dříve, než jsem nad ní stihla popřemýšlet. Upřímně, o jeho ostatních klientkách jsem opravdu nechtěla nic vědět. Shade si stáhl kondom, odhodil ho do koše a pak se na mě divoce usmál. Jeho stehna vypadala, jako by byla vytesaná z mramoru. Až tak moc byl svalnatý. Celou dobu, co si oblékal a zapínal kalhoty, jsem ho upřeně pozorovala.
„Jsem chlap, Allikočko,“ odpověděl nakonec. „Jsem schopnej se udělat kdykoli a kdekoli.“
Zatím jo. Pomyslela jsem si a vybavilo se mi, jak začal mít Bill Debil s přibývajícím věkem v této oblasti problémy. Shadeovi jsem to ale neřekla. Zhruba za patnáct let si na to přijde sám.
„A teď, druhá část tvýho dnešního úkolu. Vrať se tam zpátky a užij si večeři, jako by se tady vůbec nic nestalo,“ pronesl. „Ty to zvládneš a víš proč? Protože si odvážná a jsi pro každou srandu.“
„Jsem odvážná a jsem pro každou srandu,“ zopakovala jsem odhodlaně a přitom si srovnala sukni a upravila vlasy.
„A po večeři za mnou dorazíš do Utopie. Mám pro tebe naplánovaný překvapení.“
Rošťácky se na mě usmál a já byla okamžitě ve střehu.
„Další překvapení? Už jsem stará Shade. Nevim, jestli bude moje srdce schopný přežít dvě překvapení během jedinýho večera.“ A žertovala jsem jen napůl. Shade se rozesmál. „Nejsi stará. Jseš ve svejch nejlepších sexuálních letech, stejně jako já. Tak toho využijeme, ne?“
No sakra, když to podá takhle…
Vrátila jsem se k Brianovi a omluvila se. Vysvětlila jsem mu, že se mě z ničeho nic zmocnila ukrutná bolest hlavy, a že jsem si na záchodech vzala aspirin, a už teď jsem se cítila mnohem lépe. Pak jsem snědla celý talíř objednaných těstovin. Byla jsem si totiž jistá, že energetickou hodnotu, kterou má večeře obsahovala, budu na nadcházející večer po boku Shadea rozhodně potřebovat.

**********
A ukázalo se, že jsem měla oh-tak-naprostou pravdu. Zmíněné kilojouly jsem rozhodně potřebovala. Shade na mě čekal před Utopií. Ozařovala ho neonová světla a já byla znovu uchvácená tím, jak dobře vypadal.
Do háje.
Byl svalnatý, vysoký a sebevědomý. Jeho tvář měla absolutně bezchybné, ostře řezané rysy.
Znovu mě vedl skrz - pro mě temné - chodby klubu, rovnou do tichého pokoje. Po té, co jsme vstoupili, si mě přitáhl do náruče a začal mě velmi náruživě líbat.
„Celou tu hodinu jsem na tebe nemohl přestat myslet,“ přiznal. „To bylo tak zatraceně sexy, Allikočko.“
A já s ním musela souhlasit. Vlastně se mi po té naší malé eskapádě v restauraci, stále ještě trochu klepala kolena.
Nechala jsem jeho rty prozkoumat má ústa, krk i prsa. Pak mi z ramen stáhl ramínka šatů a začal se jazykem věnovat mým bradavkám. Znovu jsem mu zabořila ruce do tmavých, hustých vlasů. Na dotek byly stejně jemné, jako na pohled.
Shade se ode mě odtáhl pryč. „Dneska ti prokážu laskavost,“ oznámil mi. „Je mi jasný, že zase začneš brzo randit. Tak atraktivní žena jako jsi ty, nebude sedět doma na zadku moc dlouho.“
Chtěla jsem mu na to něco říct, ale on mi přiložil prst přes rty. „A chci, abys na to byla připravená. Došlo mi, že potřebuješ bejt dobrá ve všem, co děláš. Máš to v povaze. Takže jsem se rozhodl, že ti dneska ukážu, co přesně rozrajcuje naprosto každýho chlapa. A ty si tu lekci náramně užiješ.“
Na rtech se mi rozlil úsměv. Byl opravdu velice všímavý a dokázal mě velmi dobře odhadnout. „Takže ze mě uděláš bohyni sexu?“ zeptala jsem se pobaveně. Přitáhl si mě blíž a úsměv mi oplatil. „Ty už bohyní sexu dávno jsi,“ řekl mi. „Já z tebe udělám velmi zkušenou bohyni sexu, která bude umět dostat chlapa do kolen během pouhejch pěti minut.“
Usmála jsem se divočeji. „Tuhle lekci si opravdu užiju,“ odpověděla jsem.
„Věř mi, že já taky,“ pronesl s jistotou a mrknul na mě. „Nejdřív si ujasníme naše role. Ty budeš předstírat, že jsem chlápek, se kterym chodíš a seš ze mě hotová. Dnešní noc je noc s velkym N, kdy dojde na první sex a vzhledem k tomu, že je to neskutečně rajcovní, tak budeš držet otěže v rukou ty. Já ti budu řikat, co přesně budeš dělat a nechci, aby ses o tom se mnou dohadovala. Prostě udělej všechno, co ti řeknu a dobře si to zapamatuj. Zvládneš to?“
Přikývla jsem a na rtech se mi opět rozlil úsměv. „Samozřejmě. Mám perfektní paměť.“
„O tom vůbec nepochybuju,“ odvětil Shade a úsměv mi oplatil.
„Jsme v domě týpka, se kterym chodíš… u mě doma. Sedíme v obýváku a pijeme víno. Řekni mi, že se půjdeš převlíknout do něčeho pohodlnějšího. Pak jdi do jeho ložnice a ve skříni najdi nějakou jeho košili. Svlíkni si podprsenku a punčochy, ale nech si kalhotky a ty lodičky. Košili si nezapínej úplně, ale jen tak, aby ti byly vidět křivky prsou. Pak se vrať zpátky. Musíš jít sebevědomě a zastav se přímo přede mnou.“
„Jasně.“ Otočila jsem se a vykročila pryč.
„Počkej,“ řekl Shade. „Nic si mi neřekla.“
Do háje.
Otočila jsem se k němu zpět. „Jdu se převlíct do něčeho pohodlnějšího,“ pronesla jsem a hodila po něm sexy úsměvem. Nebo jsem alespoň doufala, že to bylo sexy.
Shade přikývl, „chovej se tu jako doma,“ odpověděl a také se usmál.
Zaplula jsem do koupelny a rozhlédla se kolem sebe. Byla neuvěřitelně krásná, plná mramoru, žuly a byly tu chromové doplňky. A také tu byla skříň. Otevřela jsem ji a světe div se, čekala tu na mě pověšená košile. Usmála jsem se a sundala ji z ramínka. Udělala jsem přesně to, co mi Shade řekl. Stoupla jsem si před zrcadlo a zapínala knoflíky jen do té výše, aby byla viditelná křivka mých prsou. Prohrábla jsem si vlasy, abych vypadala atraktivněji, pak jsem si svlékla punčochy, nechala si kalhotky a znovu se obula do bot.
Shade se mezitím přesunul na pohovku, která byla umístěná v odlehlejší části pokoje. Měl překřížené nohy a upíjel ze sklenice vína. Svou roli hrál dokonale. V momentě, kdy jsem vyšla z koupelny, se na mě podíval. „Vypadáš nádherně,“ pronesl potichu. „Pojď ke mně.“
Vydala jsem se směrem k němu a očekávala, že bude chtít, abych se mu posadila na klín. Když mě od něho dělilo pár desítek centimetrů, řekl, „zastav se.“
A já se zastavila.
„Teď tam chvíli jen tak stůj a dívej se mi zpříma do očí.“
Udělala jsem přesně, co mi řekl a on se na mě díval zpátky.
„Buď sebejistá,“ instruoval mě.
Zvedla jsem bradu a vytočila boky. Po Shadeově tváři se pomalu rozlil spokojený úsměv. „Takhle je to perfektní. Chlapy se rádi dívaj,“ vysvětlil mi. „A ženy se obvykle nerady ukazují. Cítí se pak zranitelně a příliš odhaleně. Jsou si vědomé svých údajných vad a nechtějí je vystavovat na odiv. Co ale nechápou je, že chlapy je vnímaj úplně jinak. My vidíme křivky a ty křivky milujem. Sebedůvěra je neskutečně atraktivní, Allikočko. Je to ta nejatraktivnější věc, do jaký se můžeš zahalit.“
Do háje. Pamatuju si, že mi Sára řikala naprosto to samý. Že by měla taky jednou v něčem pravdu?   
„Teď pojď ke mně a pořád se mi dívej do očí. Sedni si mi obkročmo na klín a vášnivě mě polib.“
A přesně to jsem také udělala. Jeho ústa chutnala po vodce s tonikem a limetkách. Jeho velké dlaně mě vzápětí chytily za zadek a přitáhly mě blíž k jeho tělu. Tiskla jsem se k jeho svalům a cítila, jak mi vlhnou kalhotky.
„Teď se otoč.“
Zmateně jsem se na něho podívala.
„Přehoď si přese mě jednu nohu a otoč se mi na klíně čelem vzad,“ vysvětlil mi. „A ještě chvíli se ke mně takhle tiskni.“
Stále jsem byla zmatená, ale přesto jsem udělala, co mi řekl.
V momentě, kdy znovu promluvil, bylo jeho dýchání už trochu přerývané, „Teď se postav.“
Postavila jsem se a zůstala stát přímo před ním.
„Předkloň se.“
Bez jakéhokoli zaváhání jsem se předklonila. Cítila jsem se trochu směšně, ale pak jsem zaostřila na Shadeovo dýchání a uvědomila si, že se mu to líbilo. Cítila jsem, že se mi dívá na zadek, a tak jsem jednu nohu posunula mírně dopředu, překřížila před druhou a vystrčila ho ještě o trochu víc.
„Chlapy milujou pohled na ženskej zadek v kalhotkách,“ řekl mi. „To je vždycky svůdnej pohled, ale ženský ty kalhotky radši rychle odhoděj a zaplujou pod peřinu.“
Pak natáhl ruce a položil mi je přímo na zmiňované pozadí. „A ty máš úžasnej zadek.“
Usmála jsem se.
„Teď běž o pár kroků dopředu, otoč se, ty kalhotky si svlíkni a hoď mi je do klína. Celou dobu se mi ale pořád dívej do očí.“
Do puntíku jsem jeho instrukce následovala. A kupodivu… přestože mi přesně říkal, co mám dělat, jsem se cítila, jako kdybych opravdu držela otěže já. Shadeův pohled visel na každém mém pohybu. Věděla jsem, že všechno, co jsem udělala, si užíval. A důkazem byly jeho v rozkroku napružené kalhoty i jeho zrychlené dýchání.
Líbilo se mi to. Mé kalhotky skončily v jeho rozkroku.
„Teď si mi znovu sedni na klín.“
A tak jsem to udělala. Shade mi dlaněmi přejel po zádech a směřoval dolů, k mým bokům. Pak mě znovu chytil za zadek a začal mě líbat. Jazykem prozkoumal každičký centimetr mých úst a pak se mi jemně přisál ke krku. Začala jsem přirážet proti jeho tvrdému vzrušení a on si mě přitáhl ještě blíž, pak mi zašeptal do ucha, „Teď se postav a pomalu si rozepni tu košili. Nech jí sklouznout na zem, ale před tím, mě trochu dráždi – přidrž si jí na prsou, jako kdyby sis nebyla jistá, jestli se chceš úplně odhalit. Teprve pak ji pusť a zůstaň stát na místě. Vypni se v ramenou a povystrč bradu. Chovej se sebejistě a nech mě si tě prohlídnout.“
„Dobře,“ odpověděla jsem jednoduše. Postavila jsem se a udělala přesně to, co mi řekl. Jak jsem tam tak stála a nechala ho, aby si mě prohlížel, má kůže byla v jednom ohni. V tom momentě jsem si nebyla jistá, kdo z nás byl víc vzrušený.
Po té, co si mě prohlížel snad několik minut a já z jeho pohledu vyčetla obrovskou touhu, znovu promluvil. Jeho hlas byl hluboký a zastřený.
„Většina žen si myslí, že když chtěj v ložnici držet otěže, musej bejt nahoře. Já osobně ženu nahoře nepreferuju a mám za to, že většina chlapů by se mnou souhlasila. Vždycky jsem krapet nervózní z toho, že by se mohla přepočítat a rozdrtit mi ptáka. Místo toho můžeš udělat to, že pořád budeš takzvaně u kormidla, ale necháš mě, abych si myslel, že tu kontrolu mam já a to je zatraceně sexy.“
„Jak?“ zeptala jsem se potichu a olízla si rty.
„Pojď ke mně a sehni se. Pošeptej mi do ucha, že chceš, abych tě ošukal.“
Přestože jsem opět cítila, že se mi začínaly třást kolena, jsem popošla směrem k němu a sehnula se. Jemně jsem mu olízla ucho a nadechla se jeho úžasné vůně. „Teď chci, abys mě ošukal,“ řekla jsem. V ten moment jsem byla opravdu vděčná, že jsem si už natrénovala říkat slovo kurva. Vyslovit teď před Shadem nahlas něco podobného, pro mě už nebylo tak náročné.
„Chlapy milujou nemravný slova,“ pronesl jednoduše. „Chyť mě za ruku a odveď mě k posteli. Až tam dojdem, tak odkopni ty lodičky.“
Došli jsme k posteli a já jsem odkopla své boty.
„Teď mi znovu řekni, abych tě ošukal.“
„Ošukej mě,“ vydechla jsem mu do ucha, a pak ho znovu vášnivě políbila. Okamžitě vsál můj jazyk do úst a zády mě položil na postel. Během třiceti vteřin se zbavil všeho oblečení, rychle si naroloval kondom a dříve, než bych stihla říct „švec“ už klouzal dovnitř mého těla. Omotala jsem si nohy kolem jeho boků a přitáhla si ho blíž.
„Řekni mi, že zbožňuješ mýho ptáka.“
„Zbožňuju tvýho ptáka,“ zašeptala jsem se rty přitisknutými k jeho krku.
Shade zrychlil tempo a začal přirážet důrazněji a pak ještě víc a ještě víc. Pak zpomalil. „Řekni mi, abych tě ošukal drsnějc.“
„Ošukej mě drsněji,“ zamumlala jsem.
A on to udělal. Jeho zádové svalstvo se s každým jeho přírazem zatínalo a pak zase povolovalo. Jeho kůže byla pokrytá vrstvou potu a jeho pták byl neskutečně tvrdý. Chytila jsem se ho za ramena a užívala si tu jízdu.
„Teď mi řekni, abych přestal.“
„Co??“ Nevěřícně jsem se na něho podívala. „Já ale nechci, abys přestal.“
Shade se lenivě usmál a tyčil se nade mnou. „Já taky moc netoužim po tom, abych zrovna teď přestal, ale vim, že jestli uděláš to, co po tobě chci, tak z toho bude neskutečně úžasnej sexuální zážitek a o to ti přece jde, ne?“
Přikývla jsem.
„Tak mi řekni, abych přestal.“
„Přestaň.“
„Teď mě převal na bok a vem mě do pusy. Vim, že všechny časopisy pro ženský tvrděj, abyste chlapa přivedly téměř až na vrchol, skoro ho nechali, aby se udělal a v ten moment přestaly, protože pak bude jeho orgasmus daleko intenzivnější. Ale to neni pravda, většinou je to spíš frustrující. Pokud to neuděláš přesně takhle - takhle je to naprosto úžasný.“
Následovala jsem jeho instrukce. Cítila jsem se ďábelsky nemravně, patrně proto, že – řekněme si to na rovinu – to ďábelsky nemravné bylo. Ale přes to, jsem ho vzala do úst a ano, ochutnala jsem na něm samu sebe.
Pohyboval se spolu se mnou a zajížděl mi do úst hlouběji. Trvalo jen pár minut, než mi řekl, „Přestaň, za chvíli budu. Pojď ke mně a polib mě. Pak mi řekni, abych tě ohnul přes postel a ošukal tě zezadu.“
Přesunula jsem se a políbila ho. „Teď mě ohni přes postel a ošukej mě zezadu,“ pronesla jsem potichu proti jeho rtům.
„S potěšením,“ odpověděl. Pak mě ohnul přes postel a snadno do mě vnikl zpátky, a pak zase ven. Drsně, drsněji a pak ještě víc.
„Řekni mi, abych se v tobě udělal.“
„Dyť máš kondom,“ poukázala jsem roztouženým hlasem.
„Na tom nezáleží. Je hrozně rajcovní to slyšet.“ Jeho hlas zněl stejně roztouženě, jako ten můj.
„Udělej se ve mně,“ řekla jsem.
„Jak si přeješ,“ odpověděl zostra. Předklonil se, přitiskl se k mému zadku, chytil mě za boky a dál tvrdě přirážel.
Do prkenný vohrady.
Pak se celé jeho tělo napjalo a začalo se chvět. Teprve po chvíli se uvolnil.
 „To bylo pekelně žhavý,“ přiznala jsem a vyčerpáním padla na postel.
Shade se na mě znale zadíval, padl na postel vedle mě a na tváři se mu usadil samolibý výraz. „Jo, to bylo a teď jsi mistrem neskutečně úžasnýho sexu. Nemáš za co.“
„Děkuju,“ zasmála jsem se a přitulila se k němu. Jednou rukou mě objal a přitáhl si mě k sobě ještě o kousek blíž. Najednou mi nepřipadalo, jako kdybychom byli klientka s gigolem. Cítila jsem se, jako kdybychom spolu právě prožili úžasný sexuální zážitek jako partneři. Vzájemně jsme se uspokojili a on si to užil stejně tak, jako jsem si to užila já.
Shade byl ve své profesi skutečně, ale skutečně dobrý.




8 komentářů: