Důležité info

Přesun stránek proběhl z : http://knizkyhezkycesky.blog.cz/

Archangels blade - 2/2 30. kapitola

Odstoupila o krok dozadu, vysoukala se z džínů a odhodila je stranou. Ale jakmile se na něho chtěla znovu obkročmo posadit, zavrtěl Dmitri hlavou a popostrčil jí směrem ke stolu. Posadila se na hladký borovicový povrch, ale stydlivě držela nohy u sebe a začala se červenat.

Dmitri si posunul židli a začal jí klouzat dlaněmi po stehnech, po kolenou i po lýtkách. Byla to trýznivá rozkoš a Honor jeho znalým rukám dovolila, aby jí hladily, aby jí roztáhly kolena i stehna od sebe a nakonec, aby nasměrovaly její chodidla na područky židle po obou stranách jeho těla.
Přestože na sobě stále měla kalhotky, se cítila nahá a vystavená. „Dmitri.“ Setřela si prstem z těla trochu medu a přejela mu jím po rtech. Když chytila jeho tvář do dlaně a chystala se ho políbit, cítila jeho zatnutou čelist. Jejich polibek byl pomalý, něžný, jen se špetkou hříšnosti. Nakonec Honor lehce skousla jeho plnější spodní ret. Přejel jí dlaněmi po stehnech, stiskl, kousl jí zpátky a Honor cítila, jak jí celým tělem projela vlna rozkoše. Sledovala to stvoření, které bylo nebezpečnější, než jakýkoli jiný upír, se kterým se kdy setkala, s doširoka otevřenýma očima. Byla přesvědčená, že z jakéhokoli náznaku kousnutí by opět zpanikařila. Ztěžka polkla a podívala se dolů na jeho ruce. „Moje stehno,“ zašeptala, „zkus to tam.“
Dmitri jí obdařil dalším škádlivým polibkem. A pak dalším.
Její tělo už v sobě nedokázalo to vzrůstající napětí udržet a Honor se zachvěla. Poddala se jeho doteku i jeho svádění. Dmitri jí za to odměnil drobným, hravým kousáním, sáním i olizováním. Jediné, čeho se nedočkala, byly jeho špičáky, zanořené do její kůže a sání krve. „Až se z tebe budu krmit,“ zašeptal, „tak to nehodlám uspěchat. Hodlám si užít každičkou žhavou vteřinu.“
Pak si jí k sobě přitáhl blíž, natáhl ruce a začal si pohrávat s drobnými, černými mašličkami, které byly po stranách jejích kalhotek. Jeho rty byly od jejich polibků lehce opuchlé a jeho lícní kosti pod opálenou, krásnou kůží, ostře vyrýsované.
„Lehni si na záda.“
Z jeho temné smyslnosti se zachvěla, zhluboka se nadechla a položila se na stůl. Jakmile se zády dotkla dřevěného povrchu, rozesmála se. „To lepí.“
Dmitri jí chytil nohy pod koleny a položil si je na ramena. Pak jí přejel prstem přes střed kalhotek. „Hmm, souhlasím.“
Honořin mozek jeho prohlášení nedokázal zpracovat, protože z tohoto jediného doteku jí zkratovala všechna nervová zakončení. Znovu očekávala, kdy se dostaví starý známý strach. A znovu se tak nestalo. V ten moment to pochopila. S Dmitrim se jednalo o rozkoš.
„Odpusť mi.“
Už nikdy by jejím směrem neuvolnil naostřenou čepel své kruté brutality. Tím si byla jistá do hloubky duše. Slyšela to v intonaci jeho hlasu. Poznala to, když před ní tenhle silný a hrdý muž klečel na kolenou. Ten moment byl hranicí mezi minulostí a budoucností.
Zatímco předešlý útok byl o bolesti, tohle a teď bylo jen a jen o rozkoši.
„Jsi připravená, Honor?“
Ano. Ale už neměla šanci mu odpovědět, protože v ten moment přiložil svá ústa ke zvlhlé látce jejích kalhotek. „Dmitri.“
Jedna jeho část netoužila po ničem jiném, než z Honor strhnout ten poslední kousíček látky a jediným hlubokým pohybem se do ní zanořit. Zmocnit se jí tím nejprimitivnějším způsobem. Ale druhá jeho část chtěla využít každičkou smyslnou schopnost svádění, kterou si během staletí osvojil a udělat si z ní svou otrokyni.
Když se od ní odtáhl, měla kalhotky přilepené ke svým vzrušeným ženským křivkám. Zajel prsty pod ty pošetilé černé mašličky, které ho doháněly k šílenství a zatahal. Honor nadzvedla boky a o okamžik později už jí stahoval ten kousek ničeho přes stehna dolů. Postavil se, aby jí mohl zcela vysvléknout, a když se na ní vzápětí podíval, věděl, že dosáhl hranice své trpělivosti. Sklonil se dolů a olízl zbytky medu, které měla na prsou.
„Takže teď jsem tvůj servírovací tác?“ pronesla s úsměvem, který se dotkl jeho srdce. „Já věděla, že si měl nějakej postranní úmysl.“
Dmitri se rozesmál – kdy naposledy se s nějakou milenkou smál? – a začal si prolíbávat cestičku dolů jejím tělem, až ke zvlhlým kudrlinám, mezi jejími stehny. Nakonec se ukázalo, že měl přeci jen ještě trochu trpělivosti. Dost na to, aby se znovu posadil na židli, roztáhl jí nohy od sebe a políbil ji. Jeho polibky byly žhavé, pozvolné a exkluzivně znalé. Nakonec jeho jazyk zamířil k tomu nedočkavému vrcholku, plného nervových zakončení.
Honor se prohnula v zádech a zaryla nehty do desky stolu. „Dmitri,“ unikl jí přiškrcený výkřik, který ho přiměl přitisknout ke kluzkému vstupu do jejího těla palec a ve stejný moment, kdy k ní znovu přiložil rty, jím vklouznout dovnitř. A to bylo vše, co bylo potřeba. Rozpadla se pro něho na kousíčky a Dmitri svými vampyrismem posílenými smysly ucítil sladký výbuch typicky žensky kořeněné vůně.
Zatímco jejím tělem stále zmítaly poslední záchvěvy orgasmu, se Dmitri zvedl, svlékl ze sebe zbytek oblečení a posadil se zpátky na židli. Pak si jí přitáhl k okraji stolu a řekl, „na mě, Honor.“
„Nemůžu se hýbat.“ Postěžovala si stále ještě bez dechu.
Políbil jí na kyčel a cítil, jak se zachvěla. Pak si jí přitáhl ještě o kousek blíž, až mu bezvládná doznívající rozkoší, sklouzla do náruče a obkročmo se na něho posadila. Lenivě ho políbila a znalými prsty stiskla jeho tuhé vzrušení.
Dmitri sykl a odtáhl její ruku pryč. „Později.“ Přitáhl si jí blíž a díky své nadlidské síle jí nadzvedl… a pak jí nechal oh-tak-pomalu pohltit svého ptáka. Z toho spalujícího žáru a exkluzivní těsnosti, mu na moment vynechala mysl.
„Oh,“ unikl mu dlouhý vzdech. „Jsi tak…“
Zajela mu prsty do vlasů, chytila ho za zátylek a pevněji se na něm usadila. Pak zavlnila boky a zaťala drobné vnitřní svalstvo, aby stiskla jeho ptáka.
Dmitri v duchu zanadával a zaťal jí prsty do boků. Když stále pokračovala s těmi drobnými, smyslnými pohyby a on z toho začínal téměř šílet, sklonil hlavu a vsál do úst její ztvrdlou bradavku.
Honor vykřikla a ztratila rytmus. Dmitrimu se v tom okamžiku podařilo získat zpět ztracenou kontrolu. Ještě jednou jí obkroužil bradavku jazykem, vsunul mezi jejich těla ruku, aby mohl dráždit její klitoris a začal se v ní pomalým tempem pohybovat.
„Zešílím z tebe.“ A s tím se Honor zmocnila jeho úst.
Ztracený ve vášni jejich polibku, se Dmitri zvedl a zatímco byla jejich těla stále spojená, jí posadil na okraj stolu. Nohama se ho držela kolem boků, jejich ústa byla slepená k sobě, jednou rukou držela jeho tvář a tou druhou mu zajela do vlasů. Cítil se jí naprosto obklopen a zbožňován. Bylo to alarmující zjištění… ale Dmitri ho uvítal.
Jakmile se od něho odtáhla, jí zlíbal tvář i čelist a chytil jí za bok, aby si jí mohl nasměrovat přesně tak, jak preferoval. Pak se v ní začal pohybovat. Jejich pohledy se setkaly a zůstaly spojené.

Její oči měly barvu třpytivého půlnočního pralesa, a když vykřikla, tak to bylo jediné slovo. Jeho jméno. A on ji následoval. Prohnala se jím tak obrovská vlna rozkoše, že si připadal, jako by se rozpadl na miliony duhových kousíčků.  

20 komentářů:

  1. Ach jo, pátek- 2 dny abstinence. :-)
    Děkuji moc za překlad a přeji hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji moc za skvělý překlad!!!

    OdpovědětVymazat
  3. moc díky za překlad, míša

    OdpovědětVymazat
  4. no konečne :))) ďakujem za preklad

    OdpovědětVymazat
  5. Super......Dakujem

    OdpovědětVymazat
  6. Perfektní ! ! ! Díky moc za překlad další kapitolky ! ! !

    OdpovědětVymazat
  7. Skvele, dakujem za preklad :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za překlad. Katka

    OdpovědětVymazat
  9. Diky za preklad :)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji moc za skvělý překlad ! viki

    OdpovědětVymazat
  11. Ďakujem za preklad. Lenka :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Opět moc děkuji za celou kapitolu ;) Draza

    OdpovědětVymazat
  13. Ďakujem za ďalšiu kapitolku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Srdečná vďaka za preklad!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Mockrát děkuji za překlady obou kapitol. Skvělé :-) Renca

    OdpovědětVymazat