Důležité info

Přesun stránek proběhl z : http://knizkyhezkycesky.blog.cz/

Archangels Storm - 22. kapitola

22
Jason položil Mahiye ruce na boky a přidržel si jí na místě. Pak ochutnal její kůži a začal se utápět v pocitech vzájemného propojení. V pocitech, které byly byť na prchavou část noci, kterou hodlal strávit s ženou, kterou měl v náruči, skutečně reálné. Její vůně výrazného koření ho omamovala, její kůže byla na dotek neuvěřitelně hebká a její tělo bylo samá ladná křivka.
Přál si, aby na sobě měla oblečené sárí, pak by stačilo, aby pod něj vklouzl rukama a hned by cítil nahou kůži.

Její křídla byla lapená mezi jejich těly, a když jí sáhl do vlasů, aby je uvolnil, tak z netrpělivosti lehce zašelestila. V dlaních mu přistál vodopád saténově jemných, nečekaných kudrlin. Sevřel kolem nich pěst a přitáhl si k sobě její tvář. Mahiya vyklenula hrdlo a natáhla se k jeho rtům.
Celým tělem jí proběhlo zachvění a roztáhla prsty, které měla stále položené na dveřích.
Při prvním mihnutí jazyka ucítil její opojnou chuť. Zrychlil se jí puls a její křídla se opět začala nepatrně hýbat. Jason položil ruku na horní křivku jejího levého křídla a pak po něm začal pomalu klouzat směrem dolů.
Jakmile otevřela oči, spatřil její rozšířené zornice. Pak zalapala po dechu. „Jasone.“
Ukončil ten intimní dotek dříve, než by toho na ni bylo moc a položil jí dlaň na břicho. „Jak tě z té tuniky dostanu?“
„U průstřihů na křídla jsou knoflíčky.“ Řekla zastřeně. „A také skrytý zip na boku.“
Jason chtěl dotyk kůže na kůži. Odstoupil od ní o krok dozadu a přehodil jí vlasy přes jedno rameno. Knoflíčky byly z černých krystalů a v tlumeném osvětlení místnosti se jemně blýskaly. Aniž by se znovu dotkl citlivé vnitřní křivky jejích křídel, rozepnul ty, které byly nad otvory pro křídla, pak sáhl dolů a našel další knoflíčky, které byly pod nimi.
Střední část tuniky, mezi jejími křídly, okamžitě sklouzla k jejím bokům a Jason sledoval, jak si svlékla i přední část, ale zmuchlanou látku si s ostýchavostí, která ho paradoxně ještě více rozpálila, přidržovala oběma rukama na prsou. Pak jednou rukou sáhla na bok a rozepnula skrytý zip, který jí sahal od žeber, až k rozparku ve spodní části tuniky.
Jakmile jí klouby prstů přejel po nahé kůži zad, ucítil její spalující žár a ona se opět zachvěla. Kdyby byl lepším mužem, tak by dál nepokračoval – Mahiyiny reakce nebyly reakcemi ženy, která by díky počtu svých milenců ztratila ostýchavost.
„…který se mi nedvoří sladkými slůvky lží, ale je ve své touze upřímný.“
Jeho touha byla rozhodně upřímná. Jason jí nenutil, aby pustila látku, kterou si opět oběma rukama přidržovala na prsou. Položil si ruce na její boky, roztáhl křídla a znovu se k ní přitiskl hrudí. Při intimním kontaktu kůže na kůži se zachvěla, protože zatímco si rozepínala tuniku, si Jason stihl svléknout triko.
Měkkost jejího peří, které ucítil na hrudníku, mu vyslala do mozku nespočet pocitů. Působily jako roztavená láva, která ho uvěznila na místě. Sklonil hlavu k jejímu štíhlému hrdlu a prstem odstrčil zbloudilý pramen vlasů. Všude, kde se dotýkali, cítil, jak se z jeho dotyků znovu a znovu chvěla. Přitiskl jí rty na citlivou kůži mezi hrdlem a ramenem a ve stejném okamžiku jí klouzal rukou od paže až k dlani, ve které svírala tuniku. K ničemu ji nenutil, jen lehce zatáhl.
Mahiya na okamžik zaváhala, ale pak tuniku pustila a dovolila mu, aby jí znovu položil dlaň na dveře. Když jí po té samé štíhlé ruce hladil cestou zpět, nechala jí na místě.
Velmi pomalu se přemístil na její druhou stranu… teď, když už se jí dotýkal, se jeho horoucí touha transformovala do temné sexuální trpělivosti, která slibovala zdrcující rozkoš.
V momentě, kdy klouzal prsty po její druhé paži, už věděla, co bude následovat a ještě více se jí zrychlil dech. Položil jí dlaň přes prsty, ve kterých svírala látku a druhou rukou jí chytil za bok. Pak jí začal rty přejíždět po hrdle směrem k ladnému rameni, na které jí začal klást něžné polibky, přičemž se tváří otíral o citlivou vnitřní křivku jejího křídla.
Chvěla se, ale přesto pustila látku, kterou svírala v dlani a dovolila mu, aby jí na dveře položil i druhou dlaň. Stejně pomalu, jako předtím jí cestou zpět hladil prsty po ruce a celou dobu jí něžně líbal na kůži. Pak jí položil obě ruce na boky, kam sklouzl vršek její tuniky a zatahal. Lehce se svezla dolů k jejím chodidlům. Mahiya ustoupila kousek stranou a nechala ho, aby látku odkopl. „Kalhoty mají“ – těžce polkla, jako kdyby jí vyschlo v krku – „háčky na kotnících.“
„To má ještě čas,“ odpověděl a narovnal se, aby si ji mohl prohlédnout. Měla lehce roztažená křídla a byla do pasu nahá. Lesklé kudrliny černých vlasů přehozené přes jedno rameno.
„Není kam spěchat.“ Jason natáhl ruku a znovu jí přejel klouby prstů po kůži na zádech. Tentokrát přitlačil o trochu více. Její tichý výkřik byl pěstí zaťatou kolem jeho ptáka. „Zatáhni křídla.“
V momentě, kdy to udělala, se k ní těsně přitiskl a položil jí dlaň na pas kalhot, kde byla šňůrka, kterou se povolovaly. Rozvázal ji, nechal jí je sklouznout na boky a opět je zavázal. Když jí položil dlaň na odhalenou kůži bříška a prsteníčkem jí přejížděl po okraji kalhot, které už jen stěží zakrývaly její vlhký, těsný střed, zachvěla se.
Jeho tělo bylo tvrdé, nažhavené a pulzovalo. Mahiya to cítila, ale nepokusila se od něho odtáhnout. Přesunul ruku z jejího boku pod ňadra. Nevzal její malé, plné tvary do dlaně, místo toho jen přejel prsty po jejich spodní straně a pak lehce zatahal za jednu pevnou bradavku.
Sladká touha v jejím výkřiku mu projela po kůži jako skutečné pohlazení. Odměnil ji dalším škádlivým dotykem na spodní straně ňadra, znovu zatahal a ve stejném okamžiku vsunul druhou ruku těsně pod okraj jejích kalhot. Zatnula bříško, ale když jí znovu pohladil po prsou, uvolnila se.
Políbil ji na velmi citlivé hrdlo a sklouzl dlaní níž, pod hedvábně jemnou krajkovinu. Mezi jejími stehny se setkal s delikátními kudrlinkami. Vlhký žár jejího těla byl tím nejexkluzivnějším pokušením.
„Jasone.“ Mahiya zvedla dlaň ze dveří a sáhla za sebe, aby mu mohla zajet prsty do vlasů. „Polib mě.“ Zašeptala prosebně.
Jason přerušil své erotické objevování a otočil si jí čelem k sobě. Jakmile mu byla tváří v tvář, její křídla se roztáhla do skvostného, barevného výjevu. Stála před ním žena s narůžovělými tvářemi a pevnými ňadry s tmavými bradavkami, o kterých věděl, že je brzy ochutná.
„Jsi,“ zašeptal a uchopil jedno ňadro do dlaně, „nádherná.“ Druhou rukou se jí vedle hlavy zapřel o dveře. Objala ho a znovu se postavila na špičky. Vyhověl jejímu přání a políbil ji. Jejich polibek byl jako vlhké splynutí dvou osob. Začala se o něho třít. Její pevné bříško klouzalo přes jeho ptáka a Jason ztratil vládu nad svou kontrolou. Sáhl mezi jejich těla a rozvázal šňůrku jejích kalhot. Přerušil jejich polibek, vymanil se z jejího sevření a stáhl jí je dolů. Její pupík byl lákadlem, kterému nedokázal odolat a jakmile se ho dotkl rty, zaťala mu ruku ve vlasech. Přejel jí palci po pánevních kostech a odtáhl se od ní.
„Nehýbej se,“ zašeptal a políbil jí na vnitřní stranu stehna.
Mahiya zoufale lapala po dechu. Kadence její touhy byla písní v jeho krvi, která ho nutila, aby z ní ty kalhoty serval. Jason zaťal čelist a přinutil se opatrně rozepnout háčky. Přinutil se nespěchat a nevyděsit svou milenku, která oplývala sladkou vášní a ochotou mu důvěřovat, že ji při tomto tanci dokáže vést.
Nakonec se mu podařilo ji z kalhot osvobodit. Pomalu klouzal dlaněmi vzhůru po jejích lýtkách, stehnech… bílá krajkovina byla vším, co jí ještě zakrývalo. Ve chvíli, kdy se postavil, už okolní vzduch provonělo její pižmo.
„Svlékni si je.“ Chtěl ji vidět vlhkou a připravenou. Chtěl ji ochutnat tím nejerotičtějším polibkem. Ale nejprve potřeboval důkaz, že byla stále ochotná pokračovat.
Zadrhl se jí dech… ale nakonec sklonila hlavu a zahákla palce za delikátní krajku na bocích.
Ustoupil o krok dozadu, aby ji mohl sledovat, jak ze sebe svlékne poslední kousek látky. Tenhle vizuální podnět pro něho byl sice exkluzivní hostinou, ale opravdový dotyk nemohlo předčit nic. Rozkoš ze skutečných dotyků byla jeho závislostí. Každý centimetr její kůže spaloval žár. Odsunula zmuchlanou krajkovinu stranou špičkou nohy, ale její zrak byl schovaný za hustými řasami.
Jason natáhl ruku a přejel jí prstem po ztuhlé bradavce. Trhla sebou.
Už nebyl schopen odolat. Sklonil hlavu, vzal ten tmavý, ztuhlý vrcholek do úst a začal sát.
Podlomila se jí kolena. „Jasone, oh, prosím…“
Když propustil z úst její citlivou bradavku, zamířil k jejím rtům a odměnil jí něžným polibkem, který ještě více roznítil černou bouři jeho vlastní vášně. „Přesně tak,“ zašeptal proti jejím vášní naběhlým rtům, než se jeho ústa vydala pokračovat ve svádění, „přesně tak.“ Jeho pták byl neuvěřitelně tvrdý. Vsunul dlaň mezi její stehna a začal jedním prstem lehce klouzat tam a zpátky po středu jejího pohlaví. A znovu a znovu… a znovu.
Její dýchání se přeměnilo v lapání po dechu. Špičku prstu měl kluzkou její touhou a pevně se ho držela za paže. Jakmile se odtáhl od jejích rtů, setkal se s jejím touhou zastřeným pohledem. Věděl, že jí pohlcovala narůstající rozkoš.
„Podej se tomu.“ Bylo to drsně vyřčené povzbuzení a pak už se dožadoval dalšího polibku. Prahl po kontaktu. „Jsem tu pro tebe.“ Stále pokračoval v pomalém, neúnavném tempu tření. Mahiya potřebovala intimnější kontakt a roztáhla nohy o něco více. S každým dalším pohybem prstu se dotkl žádostivého, lesknoucího se vrcholku. Po chvíli mu zaťala nehty do paží a vyklenula hrdlo.
Lehce ji zaklonil a vsál do úst druhou, do této chvíle zanedbanou bradavku. Když jí propouštěl ze smyslného zajetí svých úst, lehce přes ni přejel zuby… a ve stejném okamžiku chytil její citlivý, žádostivý vrcholek mezi prsty a stiskl.
„Jasone!“
Zvedl hlavu a odsunul ruku pryč, dříve, než by se rozkoš, která cloumala celým jejím tělem, stala bolestivou. „Jsem tu pro tebe,“ zašeptal znovu a přitiskl se tváří k té její. „jsem tu pro tebe.“
Teprve v momentě, kdy se přestala třást, jí chytil za boky a přizvedl si jí tak, aby mu mohla omotat nohy kolem pasu. Její pohled byl lenivý, uspokojený, její polibek něžný. Položila mu ruce kolem krku, zajela mu prsty do vlasů a se smyslnou velkorysostí, díky které si ji chtěl vychutnat ještě více, vyšla vstříc jeho dalšímu polibku. Sáhl mezi jejich těla, aby si mohl rozepnout džíny, chytil svého ptáka a nasměroval ho ke vstupu do jejího těla.
Jakmile se hlava jeho údu dotkla její vášní zduřelé tkáně, zalapala po dechu a pak už začal pronikat do její hebké pochvy.
„Oh!“ Mahiya se ho chytila pevněji. Její vnitřní svalovinou ještě stále doznívaly vlny rozkoše.
Jason bojoval s nutkáním zajet do ní jedním mocným pohybem a opřel si čelo o to její. Její tělo mu prozradilo, že takovýmhle způsobem nebylo použito po hodně dlouhou dobu. Měla problémy se přizpůsobit jeho velikosti.
„To je v pořádku, Jasone.“ Prsty se jemně dotkla jeho tváře a pak ho nečekaně něžně políbila. „Hrozně moc tě chci.“
Jason se roztřeseně zhluboka nadechl a pronikl o kousek hlouběji. A pak o další kousek. Vnímal její vroucí žár i to, jak krásně žensky pulsovala kolem jeho tvrdého ptáka. Ta exkluzivní rozkoš byla téměř bolestivá. Otřel se rty o ty její a dál pomalu a neúnavně pronikal hlouběji.
„Jasone.“
Při jejím šeptaném protestu zatnul boky a přinutil se zastavit. „Bolí to?“ zeptal se otevřeně a setkal se s jejím roztouženým pohledem.
„Trochu to pálí, ale přesto je to nádherné. Chci tě v sobě.“
A to bylo vše, co potřeboval slyšet. Sklouzl jí dlaněmi pod stehna, zvedl jí nohy ze svých boků, přizvedl jí kolena výš a roztáhl je víc od sebe. Jeho síla byla více, než dostatečná na to, aby si jí v této pozici mohl přidržet zapřenou o dveře a proniknout do ní až po kořen. Zaťala mu nehty do zad, její tělo se kolem něho začalo svírat a koupat jeho ptáka v roztavené touze. A pak se v ní začal pohybovat.  

  

14 komentářů:

  1. Perfektní ! ! ! Díky moc za překlad další kapitolky ! ! !

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuju za překlad

    OdpovědětVymazat
  3. moc díky za pokračování, míša

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji za další kapitolku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za další kapitolu. Dráža

    OdpovědětVymazat
  6. Super díky za překlad :)

    OdpovědětVymazat
  7. Srdečná vďaka za preklad ďašej skvelej kapitoly... :-);-)

    OdpovědětVymazat
  8. Opět Ti, z celého srdce, děkuji za perfektní překlad dalších kapitol. Moc se těším na další.

    OdpovědětVymazat
  9. Ďakujem za ďalšiu kapitolku :)

    OdpovědětVymazat