Důležité info

Přesun stránek proběhl z : http://knizkyhezkycesky.blog.cz/

ZZK - epilog

Epilog


„To můžete postavit támhle,“ řekla jsem stěhovákovi. Všichni byli urostlí a působili zamračeně a nepřístupně, ale já jsem jim uvařila kávu a dala k snídani koláče, takže na mě byli milí. Tenhle něco zabručel a popadl jednu z krabic.
„Lásko?“ zavolal na mě Alex z naší ložnice. „Jak chceš, abych popsal tuhle krabici?“
Zamířila jsem za ním a zjistila, že zabalil obsah mého nočního stolku, ve kterém byly všechny mé báječné hračky. Během minulého roku, jsem Geronimovi pokoupila několik společníků, které jsme s Alexem pravidelně používali… společně. Hej, nesuďte mě. Je to sakra rajcovní.
„No, co třeba Sexuální Hračky?“ navrhla jsem. Alex protočil oči a na krabici napsal ALIIN NOČNÍ STOLEK – SOUKROMÉ.
„Myslíš, že tohle nikomu nedojde?“ zahihňala jsem se.
„Jseš si absolutně jistá, že se chceš přestěhovat?“ zeptal se mě asi po stopadesáté. Podívala jsem se na něho. „Řekla bych, že vzhledem k tomu, že jsme si nechali postavit naprosto nádhernej barák na okraji vinohradu, by jsme se do něj snad měli taky nastěhovat, ne?“ pronesla jsem s úšklebkem.
Alex se mi zadíval do očí. „Já jen, že Sophie tu vyrostla a ty máš s tímhle domem spojenejch spousty vzpomínek. Nechci, abys to tu opustila, pokud si tím nejsi stoprocentně jistá.“
Usmála jsem se. „Jsi nejatraktivnější a nejlepší chlap na týhle planetě. Stěhování byl můj nápad, protože chci naše manželství začít v našem společném domě, ne v mém domě.“
Usmál se na mě. „Paní Harrisová. Fakt se mi líbí, jak to zní. Jen si buď jistá, že ti nikdy nedovolim, abys chodila na tenis.“
Jeho úsměv jsem mu oplatila. Vzpomněla jsem si, že jeho pitomá ex-manželka ho podváděla se svým instruktorem tenisu. „Neboj,“ řekla jsem. „Tenis nesnášim.“
„Já věděl, že jsem se do tebe zamiloval z dobrýho důvodu,“ zavtipkoval a zalepil krabici s mýma hračkama.
„Ty mě ale miluješ z mnoha důvodů,“ pronesla jsem.
Přikývl. „S tím rozhodně musim souhlasit, Allikočko.“
Poprvé, když Colby zaslechl Alexe, jak mě oslovuje Allikočko, se málem zadusil svým vlastním jazykem. Ale velmi rychle se z toho vzpamatoval a nikdy mezi námi nebylo nic divného.
Colby loni nastoupil na MBA a u Zellera si vedl celý rok velmi dobře. Nový výkonný ředitel, který po mně převzal místo, si všiml jeho iniciativity a pracovního nasazení a velmi rychle ho povýšil ze stážisty na managera. Z vlastní zkušenosti jsem věděla, že ten kluk měl opravdu dobrou iniciativu a samozřejmě i pracovní nasazení.
Sophie válela v plavání a začínalo se o ní mluvit. Má velmi dobře namířeno k tomu, aby letos vyhrála státní kolo, a pak bude moct závodně plavat za tým vysoké školy. A kdo ví, jak daleko by se pak ještě mohla dostat?
Bill Debil zůstal sám. Vanessa se s ním rozešla krátce po tom, co jsem se dala dohromady s Alexem. Vídám ho jen velmi zřídka a zvládáme se k sobě chovat jako lidé. Je to debil, ale už to není můj debil. Ať si trápí někoho jiného. Tedy, pokud se mu jednoho dne podaří nějakou ženu přesvědčit, aby se s ním dala dohromady.
A Sára… moje ďábelská nejlepší přítelkyně chodí s Tomem – Alexovým známým z pracovní agentury, který mi našel práci ve vinařské firmě. Jednoho dne mu zavolala, aby pro ní zkontroloval pracovní příležitosti a pak spolu nějakým záhadným způsobem začali chodit. Sára moc dobře věděla, jak sbalit chlapa.
Samozřejmě mi na svatbě půjde za svědka a už teď má naplánovaných spousty přísně tajných věcí pro mou rozlučku se svobodou. Musím uznat, že už teď jsem z toho opravdu vyděšená.
Oh a vinařská firma. Alex nakonec koupil vlastnický podíl, takže jsou z nás částeční majitelé. Podílové vlastnictví jsem od něho dostala jako zásnubní dar. O ruku mě požádal na útesu na Havaji, kde jsme byli loni v létě na dovolené. Bylo to romantické, sladké a naprosto perfektní. Přesně jako Alex. Prsten, který mi teď zdobí prsteníček, je opravdu obrovský.  Tak obrovský a tak třpytivý, že Sára závistí kvílela, což mi samozřejmě udělalo škodolibou radost.
No a poslední, ale rozhodně ne nedůležitá věc – má SB je tak spokojená, jako kočka s plným bříškem dobré smetany. Nebo spíš jako tygřice s plným břichem. Nechávám ji pravidelně, každé zhruba tři měsíce, depilovat a musím uznat, že Voskovka měla pravdu. Po první, nebo druhé návštěvě to už skutečně tolik nebolí. SB je holá a je na to pyšná. Je to přidrzlá potvora.
„Alli?“
Podle Alexova tónu jsem poznala, že to nebylo poprvé, co na mě volal. Otočila jsem se k němu a prohlížela si, jak krásně vypadal v záři slunečních paprsků, které mu dopadaly na obličej. Pohladila jsem ho, „ano?“ zeptala jsem se sladce.
„Chtěl jsem se tě zeptat, kam bys chtěla jít na oběd. Ale teď jsem si to rozmyslel. Napadlo mě něco mnohem lepšího.“
Přešel místnost, zamkl dveře od pokoje, a když se ke mně vrátil, tak mě s tím svým rošťáckým úsměvem, který jsem tak moc milovala, začal postrkovat k posteli.
Stěhováci přece mohou počkat, ne?


KONEC :o)

16 komentářů:

  1. Skvělé, Nelo, výběr knihy byl famozní. Díky moc za překlad a podělení se s námi.

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem za preklad.Skvelá kniha,veľmi dobre som sa bavila. :-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Kniha byla opravdu super,moc díky za celý překlad. Katka

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt skvělá knížky, díky moc za překlad. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá knížka a úžasný překlad. Mockrát děkuji.

    OdpovědětVymazat
  6. neviem či ma nezbiješ, ale nemohla by si mi to poslať na mail : pavlikova.nika@gmail.com...diky krasne za preklad budem rada ak sa v buducnosti pustis do niecoho podobneho

    OdpovědětVymazat
  7. Skvely preklad fakt jsem se nasmala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super překlad :-) děkuji

    OdpovědětVymazat
  9. Super knížka, děkuji moc za překlad!!! Mohla bych poprosit o poslání na mail mirinka855@gmail.com !!!:-D

    OdpovědětVymazat
  10. Vďaka za skvelý preklad celého príbehu! :-) :-) :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělá knížka, a skvělej překlad. Díky

    OdpovědětVymazat
  12. Super preklad !!!. Poprosila by som o zaslanie na lubicakutnikova@gmail.com. Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  13. Moc fajn knížka a moc díky za překlad a taky prosím o poslání na email eva.supova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ďakujem za preklad celej knihy. Môžem ťa poprosiť o jej zaslanie na mail? stankamatus@centrum.sk Ďakujem. :) ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj.Dakujem za preklad.Mozem poprosit poslat na petrulova17@gmail.com ?Vdaka

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělá kniha. Opravdu jsem se pobavila. Díky za překlad

    OdpovědětVymazat