Důležité info

Přesun stránek proběhl z : http://knizkyhezkycesky.blog.cz/

4. díl Guild Hunter hotov

Ahoj Všichni,

máme za sebou (snad úspěšně) čtvrtý díl série Guild Hunter - doufám, že se líbil :)
Normálně bych Vám teď oznámila zasloužené překladatelské prázdniny, protože po celé knize mám překladu až po krk (jako po každé knize :)
a teď to přijde ALE... změnila se mi pracovní doba a ve zkratce už na překlad nemám téměř žádný čas. Dokončit tuhle knihu byl vážně výkon. Strašně moc bych ještě chtěla přeložit Jasona, ale vážně nevím kdy... no uvidíme.

NELA

19 komentářů:

  1. pravdaže sa páčil, veľmi pekne ďakujem za preklad a dúfam, že po čase sa ti snáď podarí nájsť čas a chuť na ďalšiu knižku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ještě jednou zasílám obrovský dík za všechny překlady, nejen tohoto dílu i když byl skvělý.
    Zasloužíš si odpočinek, ale prosím!!! nevzdávej to s překlady, protože nevím, jak bychom se dozvěděly o osudu Jasona.
    Doufám, že se po odpočinku k nám vrátíš s novou silou a chutí:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jednou veliké DIKY za všechny překlady. Také velmi doufám, že se k nám vrátíš s dalším překladem. Marta

    OdpovědětVymazat
  4. moc díky, tvoje překlady jsou skvělé, tak doufám v pokračování, míša

    OdpovědětVymazat
  5. Tvé překlady jsou skvělé a já doufám, že po zaslouženém odpočinku budeš pokračovat !!! viki

    OdpovědětVymazat
  6. Nééé, jsi tak úžasná...

    OdpovědětVymazat
  7. Dakujem krásne, za všetky tvoje úžasné preklady. Len egoisticky dúfam, že sa ti vráti chuť k prekladom. Sú naozaj výborné a ja ti ešte raz za ne ďakujem a za radosť pri čítaní.
    iveta

    OdpovědětVymazat
  8. 2 Nela - Mám udělané díly 1 až 4 + 2 novely jako e-booky ve Wordu s provedeným formátováním a s lehkou redakcí textu. Pokud máš zájem, můžu ti je poslat na tvůj email.

    Také se připojuji k poděkování za všechnu tu práci ... když jsem se sám pokoušel něco přiložit, vůbec jsem nebyl schopný se v stylisticky vyjádřit. Děs běs !! :)

    Hezký den

    plexik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohla by si mi ich prosím ťa poslať na mail rialucia2000@gmail.com ďakujem

      Vymazat
  9. aj ja sa pridávam s pochvalou a s poďakovaním , je úžasné, že prekladáš a zverejňuješ svoje preklady.

    OdpovědětVymazat
  10. taky moc mooc děkuji za přeložené knihy a uvidíš jak to pujde,dej si prázdniny a pak se uvidí,ještě jednou moc děkuji lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Strasne dekuji za preklady a moc prosim pokracuj dal.

    OdpovědětVymazat
  12. Ešte raz srdečná vďaka za úžasný preklad a po čase sa vráti chuť doprekladať aj zvyšné časti série !?! ;-) Chcem veriť, že sa budeme ešte všetky radi vracať na tento úžasný blog!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Nelo, Tvoje překlady jsou perfektní a hodně mi chybí. Mám moc ráda tuto sérii a chybí mi. Moc se těším, až zase začneš překládat.

    OdpovědětVymazat
  14. Mě také chybí tvoje překlady, chodím se tady dívat, jestli náhodou něco nepřibylo a stále doufám, že budeš pokračovat, Míša

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Nela, na tvoju stránku som narafila náhodou, keď som hľadala preklady kníh od Nalini Singh. Veľmi som sa potešila, tvoja práca je skvelá. Ďakujem za preklady a dúfam, že najdeš čas aj na ďalšie preklady.
    Stiahla som si tretí diel Archanielov a poskladala som jednotlivé kapitoly do jedného dokumentu. To isté by som chcela urobiť aj so 4. dielom.Chcem sa ťa opýtať, či súhlasíš s tým aby som tieto knihy dala na mail Fantasychylačok - teda do knižnice, ktorej som členom. Nechcem to robiť bez tvojho súhlasu. Prosím napíš mi na mail jsamuhelova@gamil.com
    Ďakujem Judita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Judita, mala by si ako adminka vedieť, že sa to nerobí, i ja verím, že sa Nely raz vráti k prekladaniu a dokonči i zvyšné knihy od Nalini.
      Ako správna blogerka by si mala maximálne tak upozorniť, na svojom blogu, že tento blog jestvuje a bola tu prekladaná táto autorka...

      Vymazat
    2. Yanica Zet pre ujasnenie:
      Po prvé: nie som ani adminka ani blogerka, som proste normálna čitateľka,(už pomaly dôchodcovského veku), ktorá náhodne natrafila na túto stránku, keď som hľadala pokračovanie už prečítaných prvých dvoch dielov, ktoré som si stiahla ani neviem kde na uložto alebo tak.
      Po druhé: knihy som nikam nedávala a bola to jednoduchá otázka. Ked Nely nesúhlasí alebo mi ani neodpovie knihy nikam nedám aj ked viem, že ľudia ich znáňajú. Keď by som sa chcela zachovať nefér, tak to urobím bez pýtania.
      Toľko k tvojmu dusnu...
      Judita

      Vymazat
  16. Ahoj tvoje preklady su skvelé ale chcela by som sa opýtať či sa dajú niekde stiahnuť alebo ci by mi ich nemohol niekto poslať v podstate by som prosila o celú sériu Guild Hunter poslať na rialucia2000@gmail.com ak by to šlo bola by som veľmi rada vopred veľmi pekne ďakujem

    OdpovědětVymazat