Důležité info

Přesun stránek proběhl z : http://knizkyhezkycesky.blog.cz/

rok 2016

Ahoj Všichni :),

doufám, že se Vám podařilo do roku 2016 vkročit pravou nohou, a že nás v něm čekají jen samá pozitiva. Vložila jsem na blog nejnovější příspěvek (povídku Trénink se zbraněmi), tak doufám, že se bude líbit. Další překládání zatím nechystám - dostala jsem k narozeninám úchvatné štěňátko, které ale navzdory své (prozatímní) velikosti umí doma udělat neskutečná překvapení... Takže si asi dokážete představit, kam se poděl můj volný čas :)

Mějte se hezky
NELA

21 komentářů:

  1. Krásný Nový rok Nelo, a se štěnátkem mnoho příjemných zážitků i když pro nás by bylo lepší, další tvůj nádherný překlad:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Úspěšný Nový rok a hodně úsměvných zážitků se štěňátkem :)

    My tvoji věrní budeme trpělivě čekat
    až si uděláš čas na překlad :p

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě také krásný Nový rok a těším se až budeš mít volněji a nám závislým pridáš alespoň malý kousek ze světa andělů, Míša

    OdpovědětVymazat
  4. Taky Ti přeji šťastný Nový rok. Se štěňátkem si užiješ nejen spousty zábavy, ale dokáže i pěkně potrápit. Jenže to k tomu patří. Užívej si a my, závislačky na Tvých překladech, budeme zatím trpělivě čekat, až se k nám zase občas vrátíš s nějakou tou archandělí kapitolkou a budeme Ti vděčné.

    OdpovědětVymazat
  5. Prajem Ti všetko dobré V novom roku, veľa trpezlivosti A radosti so šteniatkom no A nám zavyslackam taktiež trošku trpezlivosti :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji Ti vše dobré v novém roce. Ať se Ti splní všechna tajná přání. Hodně pohody a radosti s Tvým novým čtvernohým společníkem. A doufám, že se k nám vrátíš s novým překladem.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Nelo. Copak dělá štěně? Asi Tě hodně zaměstnává. Já sem občas juknu, jestli jsi se nad námi náhodou nesmilovala a nezačala nám zase občas překládat nějakého toho archanděla. Ale štěně dá hodně práce, tak jsi asi s časem na štíru. Měj se moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  8. ahojky, jsem na tom úplně stejně, také se tady dívám, jestli ti nevybylo trochu času a něco jsi nepřeložila, přeji krásné velikonoce

    OdpovědětVymazat
  9. Už aby bylo pokračování! :33

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Nelo,
    také se chodím pravidelně dívat, zda něco nepřibylo. Čtu to, co jsi přeložila dokola, a těším se, že se ti chlupýšek stočí u nohou a my se budeme radovat z dalšího pokračování.
    Alena

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky, i já celý rok pravidelně nakukuji zda už jsi se nad námi slitovala a pokračuješ v překladu téhle úžasné série ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Začínám se obávat, že další díl nebude :(

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj preji stastny novy rok a hodne zabavy s pesanem mam dva a vim co dokazi.Rada bych se pridala k zadostem o dalsi preklad moc se mi serie libi a bez tebe si dalsi knihy neprectem.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Nelo, jsem stejně jako ostatní velmi zvědavá jestli ještě budeš překládat. Moooc tě prosím, pokračuj ve své záslužné práci. My co neumíme ani slovo anglicky jsme zcela odkázáni na tvé překlady. Tato série je bezvadná. Snad nás potěšíš a brzy zase začneš s překladem.
    Díky Tweety

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, prosím pokračuj v překladu!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj prosim pokracuj v prekladu

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím, Nelo, chtěla jsem moc poděkovat za skvělé překlady této úžasné série a moc, moc prosím o další překlady!Děkuji, Věra

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky,já také stále sleduji stránky jestli něco nepřibylo a doufám v další překlady, tahle série je skvělá☺

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji mockrát za úžasné počtení. :-) Ellen a Raphael jsou úžasní a jsem zvědavá jak to mezi nimi bude dál. Budu moc doufat, že se k překladu zase vrátiš. Tvůj překlad je vážně kvalitní. :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Asi už na nás zapomněla:(, ale naděje umírá poslední! <3

    OdpovědětVymazat
  21. Nelinko, kam jsi se poděla...?
    Děkuju za úžasné překlady, třeba se jednou dočkáme dalších..

    S.

    OdpovědětVymazat